Novosti

15.11.2017.

Gudlajf on Mars - Proverena klupska ekipa u novom hangaru ove subote
Gudlajf on Mars - Proverena klupska ekipa u novom hangaru ove subote

Za kraj X-Cost turneje

Gudlajf i Idemo na Mars dugogodišnji su klupski serijali. Nadživeli su neke klubove i podigli vidljivost danas aktuelnih lokacija. Udruženim snagama, kao Gudlajf on Mars, sada nas sele van granica onoga što je uobičajena žurka u Beogradu.
 
"Stari prijatelji okupljaju se na novoj lokaciji zarad autentičnog klabing iskustva."
 
Gudlajf on Mars organski je spoj nekoliko gradskih ekipa i odgovor na blještavi izgovor za rejv čiji smo nevoljni sudeoci danas. Biće ovo događaj koji će se oslanjati na promišljeni muzički program i svoju publiku, lišen pirotehnike i jeftinih skretača pažnje.
 
"Umesto vašarske estetike, vratićemo se uličnoj umetnosti, a kao veoma važne, tretirati sve posetioce prve Gudlajf on Mars žurke," kažu organizatori.
 
Tek nekoliko minuta peške od strogog centra, u hangaru Luke Beograd koji do sada za ovako nešto nije korišćen, predstaviće se lokalni heroji i internacionalno proslavljeni domaći izvođači. 
Nastupaju iskusni X-Coast, Stevie Whisper, Mkdsl, DJ Flip i mladi Luuk de Jung.
 
Gudlajf on Mars poslednja je od 26 stanica turneje Bojana Čizmića (X-Coast) koji ima stalnu adresu u Njujorku, a prethodna dva meseca je putovao od Kijeva do Bristola i prezentovao svoju cenjenu produkciju kroz pamtljive DJ setove.  
 
 
Još pre tri godine, X-Coast je imao svoje predstavljanje na Boiler Roomu, a među najprepričavanijim trenucima ove klupske religije je onaj kada je heroj ovogodišnjeg Lovefesta, Mall Grab pustio Mango Bay. Baš na njegovoj etiketi Steel City Dance je objavljen Mango Bay EP na vinilu, koji su mnogi konstatovali kao klasik nove house muzike. 
Naslovna traka pomenutog izdanja sada je dostupna na svim digitalnim servisima za slušanje muzike zahvaljujući svom mestu na kompilaciji DJ Haus In the House koja je izašla za prestižni Defected Records. DJ Boring je pre nekoliko dana uradio remix za njegovu traku Velvet Rope, a Jacques Renault to odmah nahvalio. Od novih X-Coast podviga se izdvaja i svečano otvaranje berlinske etikete Under The Sea. 
 
Promoteri Čizmića hvale jer je skroman i lak za saradnju, dok fanove prikuplja činjenicom da je nemilosrdan dok pušta, a pristupačan nakon setova. On nije jedan od izvođača koji su se priklonili nostalgiji za rejv kulturom devedesetih, već je jedan od začetnika tog trenda.
 
Ulaz u novi Hangar Mars je iz ulice Žorža Klemensoa (nastavak Francuske), nedaleko od kluba KPTM i biće vidljivo obeležen.
 
Pretprodaja je u Zaokretu (Cetinjska 15) do subote u 15h, po ceni od 400 dinara. Na ulazu, karte će koštati 600 dinara.
 
Za najaktuelnije informacije pratite zvanični Facebook event
Ostavi
komentar

Povezano