Novosti

18.07.2013.

Gibonni: Specijalno duplo izdanje za teritoriju Srbije! Konferencija za štampu
foto: PR Photo
Gibonni: Specijalno duplo izdanje za teritoriju Srbije!

"20th Century Man" & "Live" u prodaji od danas (22.7.)

Čuveni Gibonni na jesen, 25. oktobra, napokon dolazi u Beograd gde će održati (pre)dugo očekivani concert u Kombank Areni, a ovih dana je objavio ekskluzivni dupli album specijalno i samo za teritoriju Srbije. O čemu se zapravo radi?

Već je poznato da se Gibonni nedavno upustio u hrabar potez osvajanja inostranog tržišta tako što je tokom prošle godine u čuvenom londonskom Abbey Road studijusnimio svoj prvi album na engleskom jeziku pod nazivom “20th Century Man”. Ovo izdanje, sa izuzetkom 2 obrade, sadrži potpuno nov material, namenjen prvenstveno za evropsko tržište. Pored ovog albuma, izdanje koje izlazi specijalno za tržište Srbije obuhvata i najnoviji “Live” album na kom se nalazi čak 12 hitova snimljenih na koncertima tokom “Mirakul” i “Toleranca” turneja.Gibonni je uveliko poznat po genijalnim živim nastupima i snimcima koji su podjednako slušani i voljeni od strane publike kao i studijski originali, a ovaj “Live”, koji će se naći u sklopu duplog albuma, sadrži i pesme koje nikada pre nisu bile objavljene na live izdanjima kao i dve u potpuno novom aranžmanu. Ujedno, objavljivanje albuma “Live” u Srbiji predstavlja svetku premijeru i samo će u Srbiji biti dostupan u obliku duplog CD izdanja, zajedno sa novim albumom  “20th Century Man”.

Ovaj ekskluzivnidupli album izlazi u izdanju kompanije Terra Divina, zastupnika i distributera najboljih istarskih vina u Srbiji, i regionalnog MTV-ja a naći će se u prodaji od ponedeljka, 22. jula, širom Srbije. Ovim povodom, Gibonni je publici u Srbiji duhovito poručio:

„Evo da vam za početak kazem par reči o sebi: što je čovek stariji to bi trebalo da bude pametniji, pa ako se već jednostruki albumi teško prodaju zašto smo onda uradili dupli? Zašto? Zato što sam pronašao Baneta iz Terra Divine i ove krasne omladince u četrdesetima iz MTV-ja koji odolevaju godinama i zdravoj pameti!! Uvek pravim album baš takav kakvog bi ga ja rado našao u prodavnici i to je jedino pravilo kog se držim!! Hvala mojoj publici na familijarnom odnosu, da nema vas svirao bih ja sam sebi kod kuće... Hvala medijima koji nisu tražili kompromise od mene i mojim izdavačima Banetu i MTV ekipi. Vidimo se 25. oktobra u Areni u Beogradu, daćemo sve od sebe da to bude veče za dugo sećanje... Puno zdravlja, sreće i veće plate želi vam Gibo!“

Ninoslav Jovanović, glavni i odgovorni urednik MTV kanala, izrazio je veliko zadovoljstvo saradnjom i učešćem MTV-ja u izdavanju Gibonnijevog albuma: „Veoma nam je drago da je prvi CD koji je MTV objavio kao izdavač upravo Gibonnijev. Zahvalni smo partnerima na ovom projektu, Terra divina i Dallas Recordsu, bez kojih se ovo ne bi desilo i nadamo se da će se naša uspešna saradnja nastaviti i ubuduće.“

„Veliko nam je zadovoljstvo što učestvujemo na ovom projektu kojim se nastavlja dugogodišnja saradnja sa Gibonnijem, koji je postao svojevrsni ambasador istarskih vina u Srbiji“,rekao je Branimir Brkljač iz kompanije Terra divina.

Dario Drastata, direktor marketinga i promocije izdavačke kuće Dallas Records, rekao je ovim povodom: “Veoma nas veseli, kao dugogodišnje Gibonnijeve izdavače, da smo u Terra divina i MTV-ju našli kvalitetne partnere za objavljivanje albuma u Srbiji. Ovo izdanje je jedinstveno jer donosi dva albuma zajedno od čega je „Live“ album premijerno objavljen u Srbiji i ovo je, zapravo, njegova svetska premijera.“

Na koncertu u Beogradu, 25. Oktobra, Gibonni će promovisati novi album album „20th Century Man" i ujedno predstaviti najznačajnije pesme iz svog bogatog muzičkog opusa. Prodaja ulaznica za koncert Gibonnija u Kombank Areni počela je u ponedeljak, 13. maja na prodajnim mestima Gigs Tix, Corner Shop-ovima širom Srbije, blagajni Kombank Arene i Eventim prodajnim mestima. Ulaznice se prodaju po ceni od 2490 dinara za parter, 3490 za Fan Pit, 3.690 dinara za nivo 200 Premium , 2.990 dinara za nivo 200, 2.490 dinara za nivo 400 I kategorija, 2.190 dinara za Nivo 400 II kategorije i  9.990 dinara za lože.

Ostavi
komentar

Povezano