Novosti

19.06.2013.

Gibonni: Nova pesma i spot za "Hey Crow" Gibonni
foto: Danny Clifford
Gibonni: Nova pesma i spot za "Hey Crow"

Istorija ljudskog roda u 4 minuta

Jedan od omiljenih kantautora na ovim prostorima, Gibonni, izbacio je novi spot za pesmu “Hey Crow”, kojom najavljuje album “20th Century Man”. Spot je premijerno prikazan na regionalnom MTV kanalu, a ako ste tom prilikom propustili da ga vidite to možete učiniti na linku niže.

“20th Century Man”, koji će se uskoro naći u prodaji, sniman je tokom prošle godine u londonskom Abbey Road studiju a radi se o njegovom prvom albumu na engleskom jeziku namenjenom evropskom tržištu. Album je producirao Andy Wright koji potpisuje albume izvođača kao što su Simply Red, Massive Attack, Annie Lenox i Eurythmics, Luciano Pavarotti, Natalie Imbruglia, Gianna Nannini, Bon Jovi, Sinead O'Connor, i mnogih drugih...

“Hey Crow” je prema Gibonnievim rečima kratka i neverovatna priča o istoriji ljudskog roda. Spot koji je režirao Zdenko Bašić, je, kao i pesma, vrlo neobičan i pomalo mračan.

Nova pesma i spot “Hey Crow” ujedno su i odlična uvertira za dugo očekivani koncert koji će Gibonni održati u Beogradu 25. oktobra 2013. godine u Kombank Areni.

Ostavi
komentar

Povezano