Novosti

17.06.2013.

George Michael radi na novom albumu?! George Michael
foto: Youtube screenshot
George Michael radi na novom albumu?!

Uspešno se oporavlja i piše nove pesme...

Napokon lepe vesti u vezi George Michaela!

Nakon što je više od dve nedelje proveo u bolnici oporavljajući se od povreda zadobijenih u bizarnoj nesreći kada je ispao sa zadnjeg sedišta automobila u pokretu, čuveni pevač je izgleda počeo da radi na novom albumu! Ovu informaciju medijima je dao Michaelov zvanični predstavnik za odnose sa javnošću pa postoje velike šanse da se ne radi o traču već o zaista dobrim i istinitim vestima.

Poslednji put, Michael je izbacio video za singl „White Light“, 2012. godine, a poslednji i još uvek aktuelni album „Patience“ izašao je davne 2004. godine!

Da malo obnovimo gradivo...

George Michael je karijeru započeo 1980. godine kada je sa svojim bliskim prijateljem Andrew Ridgeleyem osnovao POP duo „Wham!“. Ipak, želja za solo karijerom bila je jača od želje za radom u paru pa je svoj prvi solo singl, čuveni „Careless Whisper“ izbacio još za vreme funkcionisanja Wham!-a. Prodat u 6 miliona primeraka širom sveta, ovaj singl je najavio brilijantnu karijeru ovog engleskog muzičara grčkog porekla koji je u narednim godinama postao jedan od najprodavanijih svetskih umetnika. I pored sjajnih poslovnih uspeha Michael je uskoro postao poznatiji po ispadima iz svog privatnog života nego po svojoj muzici... Od seksa u javnom toaletu, preko posedovanja narkotika i vožnje pod dejstvom kanabisa pa sve do konstantnih skandala u vezi sa njegovim seksualnim opredeljenjem, Michael je godinama unazad pod lupom javnosti što je neminovno uticalo i na njegovo mentalno zdravlje. Prošle godine je bio primoran da otkaže turneju po Australiji i to zbog izražene anksioznosti a kao jedan od scenarija vezanih za nedavnu automobilsku nesreću navodi se i pokušaj samoubistva.

Šta je od svega tačno verovatno nikada nećemo doznati pa nam ostaje samo da mu poželimo brz oporavak i puno inspiracije za neke nove pesme koje će se naći na albumu koji toliko dugo čekamo.

Informacija o datumima izlaska još nema ali se nadamo da ćemo uskoro i o ovome saznati više.

Ostavi
komentar

Povezano