Novosti

25.01.2014.

George Michael izbacuje novi album u martu George Michael
foto: PR Photo (FB)
George Michael izbacuje novi album u martu

„Symphonica“ okončava 10 godina čekanja!

Jedna od najvećih britanskih zvezda i bivši pevač grupe Wham!, George Michael, najavio je izlazak svog novog albuma „Symphonica“ za 17. mart!

Na albumu će se naći njegove nove pesme, ali i neke obrade, poput „My Baby Just Cares For Me“ od Nine Simone. Put do izlaska novog albuma nije bio nimalo lak za Michael-a, jer je isti sniman tokom njegove turneje 2011/2012. koja je morala biti prekinuta zbog pneumonije koju je pevač dobio, i koja je bila toliko teška da mu je život bio ugrožen! Takođe, čovek koji je pored njega radio kao producent na albumu, Phil Ramone, umro je u martu prošle godine. Michael je takođe prošle godine bio hospitalizovan kada je pod nerazjašnjenim okolnostima ispao iz automobila na autoputu blizu Londona, posle čega su krenule spekulacije da je pevač pokušao da se ubije!

„Symphonica“ je njegov šesti po redu studijski album, koji Michael izbacuje posle tačno deset godina od poslednjeg „Patience“, izbačenog u martu 2004. godine, sa kojeg se svi sećamo preskupog spota za pesmu „Freeek“.

Nadamo se da George neće više posećivati bolnice, i jedva čekamo 17. mart!

 

Ostavi
komentar

Povezano