Novosti

30.07.2013.

Gaga: Konačno najava prvog singla sa novog albuma ArtPOP Lady Gaga
foto: Aplause, single cover artwork
Gaga: Konačno najava prvog singla sa novog albuma ArtPOP

"Aplause" izlazi 19. avgusta

Konačno smo dočekali zvanične vesti na temu novog „projekta“ Lady Gage koji njen tim najavljuje kao album/aplikaciju pod nazivom „Artpop“.

Prvi singl, „Aplause“ najavljen je za 19. avgust dok ćemo i ovako dugo očekivani, četvrti po redu, album čekati čak do 11. novembra. Kako smo ranije najavili, Gaga će „Aplause“ po prvi put uživo, pred publikom, izvesti svega 6 dana po izlasku singla, u Barclays Centru u Bruklinu na dodeli MTV Video Music nagrada. Interesantno je da je i sama 26 puta bila nominovana za MTV VMA od čega je čak 13 puta osvojila ovu prestižnu nagradu. Pet Grammya, 24 miliona prodatih albuma i čak 90 miliona prodatih singlova širom sveta, tek delimično opisuju uspeh i značaj ove umetnice koja je napravila zaokret u POP kulturi i postavila nove standarde što je poslednji put, par decenija pre nje uradila Madonna. Zato i ne treba da nas čudi podatak što ju je Time Magazin proglasio drugom najuticajnijom osobom decenije!

Bilo da je volite ili prezirete (jer čini se, sredine nema), morate priznati da je ova devojka za svojih 28 godina uradila više nego tuce ljudi za čitav život. I to ne samo za sebe i svoju karijeru! Gaga je priznati borac protiv svake vrste diskriminacije i godinama unazad otvoreno govori o LGBT pravima, podizanju svesti o bolestima kao što su HIV i AIDS što ju je učinilo idolom mladih kojima je ulila veru u sebe. Milione fanova Gaga zove imenom „little monsters“ a zahvaljujući društvenim mrežama, pre svega Twitteru i FaceBook-u sa njima je u svakodnevnom, direktnom kontaktu što je čini trenutno najuticajnijom osobom u digitalnom svetu.

Mi kažemo, dva palca gore za sve što radi i jedva čekamo 19. avgust kada ćemo konačno dobiti makar mali uvid u čudo od nazivom „ArtPOP“.

Ostavi
komentar

Povezano