Novosti

24.04.2019.

Florence zapevala za Game of Thrones
foto: Youtube screenshot
Florence zapevala za Game of Thrones

Možda ste je čuli na kraju S08E02

Da li ste znali da su kreatori serije Game of Thrones veliki fanovi Florence, te da je upravo zato ona jedini izvođač u poslednjoj sezoni serije koja je izazvala globalnu pometnju?

Florence + The Machine su u drugoj epizodi trenutno aktuelnog serijala Game of Thrones predstavili svoju verziju originalne GOT numere Jenny of Oldstones, čime Florence postaje jedini izvođač u poslednjoj sezoni ove planetarno popularne serije.
 
Pevačica je pesmu snimila nakon što su je lično kontaktirali kreatori serije, David Benioff i D.B. Weiss. „Uvek smo bili veliki obožavatelji njene muzike, a trejler za drugu sezonu sa njenom pesmom „Seven Devils je verovatno najmoćniji koji smo ikada imali“, objašnjavaju Benioff i Weiss. „Želja da čujemo njen fenomenalan glas u seriji je oduvek bila na vrhu naše liste. I dalje smo oduševljeni što je Florence pristala da otpeva Jenny of Oldstone i zaljubljeni smo u rezultat“.
  
Pevačica je istakla da ju je pesma koju su napisali Ramin Djawadi, Dan Weiss, David Benioff i George R.R.Martin na prvo slušanje podsetila na keltsku uspavanku. „Keltska muzika je oduvek bila u mojoj krvi, tako da sam se osećala kao da zaista mogu nešto da učinim sa ovom numerom. Čarolija i kadrovi serije „Game of Thrones“, da ne spominjem kostime, privukli su me od samog starta. Čast mi je da budem deo njene poslednje sezone“, kaže Florence.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano