Novosti

05.05.2018.

Florence sa patosa, ali punom snagom
foto: Youtube screenshot
Florence sa patosa, ali punom snagom

Pogledajte spot za pesmu Hunger

Florence Welch obradovala je svoju publiku objavom novog singla Hunger i ujedno najavila studijsko izdanje High As Hope! 
 
“Ova pesma govori o tome kako tražimo ljubav u onim stvarima koje zapravo nisu ljubav, kako nas pokušaji da se osećamo manje usamljenim dovode do još veće usamljenosti. Ovom pesmom sam sebe učinila ranjivom, kako bih podstakla zajedništvo, jer sam uverena da se mnogi od nas upravo ovako osećaju, ali to nismo u stanju da priznamo sami sebi. Ponekad neke stvari ne možete izgovoriti, ali ih možete otpevati!” – kaže Florence.
 
Novo izdanje High As Hope publici će biti predstavljeno 29. juna ove godine. Pesme za album Florence je pisala u Londonu, da bi ih kasnije dovršila u Los Anđelesu, gde je joj je u produkciji albuma pomogao Emileu Hayneu. Na njemu će se naći 10 novih pesama, među kojima je i ranije objavljena Sky Full Of Stars. Izdanje predstavlja mešavinu besa i radosti, gde radost na kraju ipak pobeđuje.
 
Album je čist odraz osobe koja sam trenutno, i osećam se kao iskrena umetnica. Jednostavno se sama sa sobom osećam mnogo bolje”. – zaključuje Florence.
 
Ostavi
komentar

Povezano