Novosti

27.08.2013.

Eminem: Poslušajte novi singl "Berzerk" Eminem
foto: Youtube screenshot
Eminem: Poslušajte novi singl "Berzerk"

Novi album, najavljen za 5. novembar

Nakon 3 godine pauze, koliko je prošlo od izlaska njegovo poslednjeg albuma, Eminem novo izdanje pod nazivom „The Marshall Mathers LP 2“ najavljuje za 5. novembar ove godine. Materijal za ovaj album sniman je od 2011. do 2013. a na albumu su pored Eminema kao prodecenti učestvovali i Rick Rubin, No ID i Dr. Dre. Kako i dolikuje, na vreme se kreće sa promocijom pa je tako danas (27. avgusta) izašao prvi najavni singl „Berzerk“, za sada još uvek samo kao audio iako je za danas najavljen i video. (čekamo, videćemo do kraja dana).

Još uvek nije poznato koliko će se numera naći na novom albumu niti da li postoji neki poseban razlog zašto se Eminem odlučio da ga nazove po svom trećem albumu koji je izašao 2000. a koji je nosio ime „The Marshall Mathers LP“.

Bilo kako bilo, ako znate da je Eminem 2000. bio jedan od najbolje prodavanih umetnika na svetu, da ga je magazin Rolling Stone uvrstio na 82. mesto liste 100 najboljih umetnika svih vremena i da je (kao solo umetnik) prodao preko 100 miliona ploča širom sveta, jasno je da je uzbuđenje pred objavu novog materijala veliko.

Ostavi
komentar