Novosti

18.12.2013.

Eminem i Rihanna: Napokon spot za "The Monster" Eminem
foto: Youtube screenshot, kadar iz spota za "Monster"
Eminem i Rihanna: Napokon spot za "The Monster"

Moglo bi se reći da je saradnja ove dve zvezde više nego plodonosna, zato što njihov novi duet obara sve rekorde, a sada možete pogledati i spot za numeru „The Monster“!

Pesma se trenutno nalazi na prvom mestu liste Billboard Hot 100 (i na mnogim listama širom sveta), a Eminem i Rihanna zadovoljno trljaju ruke, jer su dostigli par rekorda – reper je prvi izvođač još od 1964. godine koji je uspeo da ima 4 singla istovremeno među top 20 na Billboard Hot 100 (ranije su rekord držali The Beatles), a dostigao je i Diddy-a, jer sad i Eminem ima 5 singlova koji su bili #1 na listi!

Ni Rihanna nije loše prošla s obzirom na to da se izjednačila za kraljem rock'n'roll-a Presley-em, kojoj je ovo 25. put po redu da debituje među top 10 na ovoj listi, a trinaesti po redu #1 singl na istoj, čime je izravnala rezultat sa Michael-om Jackson-om, i sa njime sada deli bronzano treće mesto, jer se na prva dva nalaze Mariah Carey sa osamnaest #1 singlova (?!?!?) i naravno The Beatles, koji se ponose rezultatom od čak dvadeset #1 singlova!

Čestitke Eminem-u i Rihanni, ali ipak mislimo da imaju oni još „da se voze“ dok ne stignu Elvisa i Bitlse!

Uživajte u novom spotu!

Ostavi
komentar