Novosti

27.01.2018.

Elton John se velikom turnejom oprašta od nastupanja
foto: Youtube screenshot
Elton John se velikom turnejom oprašta od nastupanja

Posetiće trista gradova tokom tri godine

Jedan od najvećih muzičara današnjice, Elton John, najavio je oproštaj od svoje preuspešne koncertne karijere spektakularnom turnejom koja će trajati čak tri godine!
 
Elton John rođen je 1947. godine, a tokom pedesetogodišnje karijere, prodao je više od 350 miliona ploča! Poznat je po svom humanitarnom radu, a vlasnik je najprodavanijeg singla svih vremena, pesme koju je posvetio princezi Dajani. 
 
Na njegovim nastupima broj posetilaca ide do vrtoglavih cifara. Prvi koncert poslednje turneje Farewell: Yellow Brick Road zakazan je za 8. septembar u Pensilvaniji. Detalji o svemu tek slede. 
 
 
Ovaj ekscentrični genije svakog puta kada izađe na scenu trudi se da to bude za pamćenje, pa ne sumnjamo da ponovo sprema fantastični šou. Takođe, očekujemo veliki broj gostiju, imajući u vidu da se poslednjih godina bavi otkrivanjem i negovanjem novih talenata. To, između ostalog, radi i kroz svoj šou na Beats 1 radiju. 
 
Evo snimka zanimljivog koncerta koji se desio 1980. godine. Više od dva sata svirao je pred 400 hiljada ljudi, i to obučen kao Paja Patak. 
 
 
Ostavi
komentar