Novosti

14.04.2019.

Ellie Goulding se seća tinejdžerskih dana
foto: Youtube screenshot
Ellie Goulding se seća tinejdžerskih dana

U novom singlu Sixteen

Singl Sixteen koji je predstavila Ellie Goulding vratio je, kako pevačicu, tako i njene fanove u buntovno tinejdžersko doba i podsetio na lepe uspomene. Nostalgičan tekst ispraćen je privlačnim ritmom, upotpunjenim pevačicinim prepoznatljivim vokalom. Interesantna je činjenica da je pevačica upravo svojim fanovima zatražila fotografije iz ovog doba od kojih je zatim načinjen artwork za singl i lyrics video.
 
Novi singl napisali su zajedno Ellie Goulding, Raye i FRED (George Ezra, Clean Bandit), a za produkciju su bili zaduženi Ian Kirkpatrick (Britney Spears, Julia Michaels), FRED i Mike Wise.
 
Govoreći o novom singlu, Ellie objašnjava: „Veoma sam uzbuđena što delim Sixteen sa svima. Ta godina je za mene bila ključna iz tako mnogo razloga i ova pesma mi je zbog toga zaista bliska srcu. Vraća me u nepromišljene tinedjžerske dane i nadam se da nas sve podseća na tu mladalačku nevinost.“
 
Novi singl nastavlja se na njeno prethodno izdanje Flux, u kome je Ellie minimalnu produkciju upotpunila pratnjom klavira i žičanih instrumenata. Njena neverovatna karijera do sada joj je donela dve BRIT nagrade, prodala je više od 14 miliona albuma i 102 miliona singlova, zabeležila 13 milijardi preslušavanja širom sveta i osvojila milione pratilaca na Instagramu. Ellie je nedavno najavila i svoje učešće u emisiji Naša planeta, novoj dokumentarnoj seriji o prirodi koju vodi David Attenborough.
 
Ostavi
komentar

Povezano