Novosti

17.01.2018.

Editorsi singlom Magazine najavili novi album
foto: Youtube screenshot
Editorsi singlom Magazine najavili novi album

Violence

Jedan od najpopularnijih indie rock bendova današnjice, britanski Editors, objavili su prvi singl sa svog predstojećeg albuma Violence
 
 
Pesma Magazine je prvi singl benda Editors nakon trogodišnje pauze. Na njoj je uočljiv svojevrsni stilski zaokret, budući da je aranžman pesme više okrenut pop muzici, ne gubeći na oštrini po kojoj je ovaj sastav poznat. Tekst, kao i prateći spot politički su angažovani i direktno usmereni ka moćnicima. Spot je sniman u Amsterdamu, a režirao ga je Rahi Rezvani, sa kojim bend godinama sarađuje.
 
Povodom objavljivanja novog singla, frontmen Editorsa, Tom Smith je izjavio : „Magazine je prst uperen u one u čijim rukama je moć, u nekog korumpiranog političara ili biznismena, ironično  bockanje onih koji su gladni moći i koji u te svrhe obmanjuju mase.
 
Album Violence predstavlja šesto studijsko izdanje benda Editors. Izvršni producent albuma je Leo Abrahams, koji je poznat po saradnji sa projektom Florence & The Machine, dok su u produkciji, miksu i masteringu asistirali John Power, Cenzo Townshend i Alan Moulder.
 
Ostavi
komentar