Novosti

29.06.2019.

Ed Sheeran predstavlja spot za duet sa Khalidom
foto: Youtube screenshot
Ed Sheeran predstavlja spot za duet sa Khalidom

Beautiful People

Sredinom jula izaći će novi album Eda Sheerana! No.6 Collaborations Project predstavlja nastavak niza izdanja na kojima Ed sarađuje sa kolegama u autorskom i izvođačkom smislu.
 
Justin Bieber, Camila Cabello, Travis Scott, Eminem, 50 Cent, Cardi B, Young Thug, Bruno Mars, Stormzy, J Hus i Dave dali su svoj doprinos albumu čiji izlazak svet očekuje sa velikim nestrpljenjem.
Nakon do sada objavljenih pesama, Ed Sheeran predstavlja treći singl Beautiful People (feat. Khalid). U nadahnutom “natpevavanju” Ed i Khalid govore o sve očiglednijem otuđenju, udaljavanju od spoznaje sopstvenih osećanja, misli, identiteta. Fenomen suštinske usamljenosti, izražene naročito u urbanim sredinama, glavna je tema ovog potencijalnog hita.
 
Ed Sheeran je do sada objavio dva singla sa budućeg albuma Cross Me feat. Chance the Rapper & PnB Rock i I Don`t Care, duetska sa Justinom Bieberom.
 
Ed Sheeran se pokazao kao umetnik koji je definisao aktuelnu pop scenu. Rekordnom prodajom albuma, rasprodatim koncertima širom sveta, kao i mnoštvom osvojenih nagrada, ovaj dvadesetosmogodišnjak demonstrirao je izuzetan talenat. Sa punim pravom možemo reći da je autor nekih od najvećih pesama u novijoj istoriji pop muzike.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano