Novosti

16.02.2014.

Dvostruka MTV premijera u ponedeljak 17.2. Neverne Bebe
foto: PR Photo (sa koncerta u Areni)
Dvostruka MTV premijera u ponedeljak 17.2.

Neverne Bebe i Neisha

Neverne Bebe su snimile novi spot za pesmu “Zar se godine ne broje”, a slovenačka pevačica Neisha ekranizovala je numeru “Zvezdni prah”.

Oba spota premijerno možete da pogledate od ponedeljka u 20 časova i tokom cele naredne nedelje samo na MTV kanalu i MTV.RS.

“Zar se godine ne broje” je šesti singl sa šestog studijskog albuma “Praštam” koji je i nakon dve godine od izlaska jedno od najtraženijih izdanja u regionu.

Neverne Bebe su prošle godine proslavile dve decenije postojanja svojom najvećom turnejom do sada pod nazivom “Praštam – 20 godina sa Vama,” a kulminacija se dogodila krajem decembra na spektakularnom  koncertu u Kombank Areni pred više od 10.000 fanova.

Spot “Zar se godine ne broje” na najbolji mogući način oslikava fantastičnu atmosferu sa događaja koji je opravdao epitet koncerta godine uz do sada neviđenu produkciju na koncertima domaćih i izvođača iz regiona. Neverne bebe u proširenoj postavi na ogromnoj bini uz moćna svetla i posebno rađene vizuelne efekte na  video wallovima izgledaju dostojno svetskih bina, a Tijana Sretković, kao glavni vokal u ovoj pesmi, svira i gitaru potpuno u maniru popularnih ženskih rock zvezda. Realizacija spota je poverena timu “4D creative”.

Ostavi
komentar