Novosti

24.05.2016.

Dvostruka ljubav Ariane Grande Into You spot
foto: Youtube screenshot
Dvostruka ljubav Ariane Grande

Nije više klinka

Ariana Grande nas je počastila sa dva video spota za drugi i treći singl sa novog albuma. Nakon nastupa na Billboard nagradama, spot za pesmu Into You je ugledao svetlost dana  i još veći bljesak interneta.  
 
Sam video izgleda kao odlazak Lane Del Rey na Koačelu koja je zaboravila da bude depresivna i odlučila da se igra sa jednim muškarcem javno a sa drugim privatno, birajući ipak zabranjenu ljubav. Ova pesma polako ali sigurno pretenduje da bude hit leta, a spot koji smo dobili joj u tome više nego pomaže.
 
 
Još pre izlaska albuma Tumblr korisnici su proglasili "Dangerous Womannajboljim pop albumom 2016. godine, slušajući dovoljno duge snipete da vam melodije i vokali, kako njeni tako i gostujućih artista, ostanu u glavi.
 
Svi su jedva čekali zvanični izlazak albuma, kako već verni fanovi, tako i oni koji su se pitali „Otkud sad ovo?“. Jedno kompletno izdanje, koje pokazuje njenu promenu  i uništavanje imidža fine i slatke devojke ali ne na Miley Cyrus način, već na način Selene Gomez samo sa postojanijim vokalima. Ovaj album obećava novi pravac u njenoj karijeri.
 
Treći singl je elegantno senzualna pesma Let Me Love You, na kojoj gostuje reper Lil Wayne. Govori o raskidu sa bivšim dečkom ali ne iz perspektive ostavljene devojke. Ovo je devojka kojoj se sviđa jedan drugi muškarac, koji će na dostojan način zameniti bivšeg, poručujući nam And If it feels right / Promise I’ll stay here all night. Ona se ne izvinjava, ona se ne kaje, ona zna kako da vas voli the whole night.
 
 
Ariana nas ponekad podseća na sestričinu koju slučajno vidite kako lajkuje erotične good morning postove na fejsbuku, kafa u krevetu, samo sa belim prekrivačem ili još bolje, ona u njegovoj oversized košulji, ali vam se dopada što napokon odrasta.
 
Album u celosti poslušajte ovde.
 
Ostavi
komentar

Povezano