Novosti

26.01.2019.

Dve nove pesme od Florence + the Machine
foto: Youtube screenshot
Dve nove pesme od Florence + the Machine

Moderation i Haunted House

Dok kritičari i fanovi i dalje sa oduševljenjem govore o albumu High As Hope i koncertima u Australiji koji su ga pratili, Florence + the Machine i zvanično su predstavili singl Moderation koji su premijerno izveli upravo na ovoj turneji. Na produkciji singla u kome Florence Welch, uz prepoznatljiv ritam, samouvereno peva o ljubavi i emotivnim odnosima, radio je čuveni James Ford, producent mnogih hitova i izvođač u duu Simian Mobile Disco.
 
Drugu stranu ovog singla prati i numera, ponovo karakterističnog stila, ali u potpunosti drugačijeg, delikatnijeg, tona od prvobitno pomenute ljubavne himne. Haunted House na nešto otvoreniji i emotivniji način govori o emociji britanske zvezde, a njenu produkciju radio je Matthew Daniel Siskin (Gambles).
  
Turneja koja će do kraja januara biti završena u Australiji i na Novom Zelandu, od marta se seli u Evropu, počevši od koncerta u Minhenu 2. marta. Da je ovo velika godina za Florence i njenu ekipu dokazuju i nedavno objavljene nominacije za BRIT Awards, gde se Florence Welch našla u kategorijama British Female Solo Artist i Album of The Year.
 
 
Ostavi
komentar