Novosti

26.02.2020.

Duffy otkrila tragični razlog zbog kojeg se povukla
foto: Youtube screenshot
Duffy otkrila tragični razlog zbog kojeg se povukla

Držana je zatočeništvu nekoliko dana, drogirana i silovana!

Duffy je imala globalni uspeh zbog pesme Mercy. Samo ga je potvrdila hitovima kao što su Rain On My Parade ili Well, Well, Well. Pripada talasu koji nam je iznedrio Amy i Adele, ali je nakon velikog uspeha nestala. 
 
Mnogi su mislili da je odluka o povlačenju došla spontano. Pre nekoliko godina pojavila se slika na kojoj Duffy ima potpuno drugačiju frizuru i to je retka stvar koja se o njoj znala. Kasnije se ispostavilo da je reč o tranformaciji za ulogu, ali je i taj film objavljen bez mnogo buke. 
 
Posle prvog albuma promenila je menadžment, a na sudu se našla sa drugim. Izbegla je požar u stanu i pričala da se ne snalazi sa slavom.
 
Velška pevačica Aimee Duffy, rođena 1984. godine, objavila je dva uspešna albuma, a povukla se navodno da bi napisala treći. Prošlo je čitavih deset godina. Sada znamo zašto toliko.  
    
Pevačica je na svom Instagram profilu napisala da ju je kontaktirao novinar kojem je odlučila da otkrije detalje, te da ćemo u narednim danima videti intervju sa detaljima.
 
Ukratko, bila je kidnapovana, drogirana i silovana u toku više dana. Kaže da je bila slomljena posle toga i da nije mogla da peva, ali da je sada za po ponovo vreme. 
 
Celu izjavu o stravičnom događaju možete pročitati ovde
 
 
Ostavi
komentar

Povezano