Novosti

06.09.2021.

Drake kao Drambo i frka oko omota
Drake kao Drambo i frka oko omota

Gledamo spot za "Way 2 Sexy"

Prvi spot koji nam stiže u paketu sa Drakeovim novim albumom Certified Lover Boy je Dave Meyersov "Way 2 Sexy". Nakon što su fanovi raščerečili omot za album koji je radio britanski umetnik Damien Hirst, Drake nastavlja da zabavlja vizualima za novi materijal. Na početku spota čak imate upozorenje da možete da zatrudnite ako spot budete previše gledali na repeat.

Srculence u kosi je tu. U prvoj sceni vidimo Drakea u teretani, a potom i na času aerobika kako peva adaptirane stihove one hit wonder dua Right Said Fred koje pamtite po pesmi "I'm Too Sexy". Na sekund upadamo u animirani deo gde vidimo Drakea kako flertuje u supermarketu.

Zapušteni matori Drake na plaži, Drake sa Kariba, Drake kao Michael Jackson, u naslovu pomenut Drambo, Drake broji keš sa Futureom, itd. dok ne krene najsmešnija scena tj. ubačena reklama za parfem Wet

Fanovi, klasična armija Instagram ovaca, umesto da kritikuju ovaj osrednji spot, uzeli su da kritikuju jednu stvar koju je Damien Hirst dobro uradio u poslednje vreme, omot za Certified Lover Boy. Ta estradna crta koju umetnik provlači kroz svoj rad konačno je prava mera i ima smisla kada se zalepi na omot albuma popularnog repera. 

 

Ostavi
komentar

Povezano