Novosti

15.08.2018.

Događaj za ako vam je zaista stalo do elektronske muzike
foto: Youtube screenshot
Događaj za ako vam je zaista stalo do elektronske muzike

Apgrade priređuje NovaMute veče

Sledećeg vikenda, Apgrade tim u Barutanu dovodi osnivača izdavačke kuće Mute, kao i predstavnike njene podetikete NovaMute. Reč je o vanredno važnom kulturnom događaju, a potencijalno i najboljoj žurci na izmaku letnje sezone. 
 
Dolazi Daniel Miller, kultna ličnost svetske muzike. Reč je o čoveku koji je popularizovao elektroniku još sedamdesetih, čiji značaj se najbolje pokazuje kroz uspeh benda Depeche Mode. On je direktno odgovoran za njihovo postojanje, a često ga nazivaju njihovim nevidljivim članom. Radio je za bendove kao što su Nick Cave & The Bad Seeds, Goldfrapp, Yazoo... i sa izvođačima kao što je Moby. Nedavno su na njegovoj etiketi objavljivani Ben Frost i Charlotte De Witte, a najproslavljeniji je Plastikman, odnosno Richie Hawtin. 
 
Najaktuelniji tehno, u petak, 24. avgusta sviraće nam zvezda iz Brazila, Anna. Dolazi i doktor Nicolas Bougaïeff i to sa Yasudom, za potpuni audio-vizuelni ugođaj. Na lajnapu je i lokalna DJ zvezda, Ilija Đoković
 
Za ovaj događaj u prodaju je puštenaograničena količina ulaznica po prvoj ceni od 790 za Parter i 1190 dinara za VIP Terasu, na svim blagajnama, te putem sajtova Gigstix.com i Eventim.rs.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano