Novosti

06.01.2017.

Dobićemo film o Grace Jones Grace Jones
foto: Youtube screenshot
Dobićemo film o Grace Jones

Radi ga sestra Fiennes

Picturehouse Entertainment nam nije dao konkretan datum, ali sigurno je da će u bioskopima moći da se gleda docu-biopic o legendarnoj Grace Jones
 
Pun naziv filma je Grace Jones – The Musical Of My Life, a zapravo je produbljena verzija multinarativnog putovanja kroz privatni i javni život pevačice, modela, glumice, ikone stila i života, boginje ovog i onozemaljskog. 
 
Produkciju su podržali BBC i BFI, ali je najzaslužnija autorka Sophie iz darovitog plemena Fiennes. Naime, njena braća Ralph i Joseph su čuveni glumci, a Martha je reditelj, dok je još jedan brat uspešan kao kompozitor, a usvojeni je arheolog. 
 
Deo filma sačinjen je od ličnih snimaka i televizijskih arhiva, a deo čine postavljene muzičke sekvence. Sophie Fiennes i Grace Jones na ovom projektu rade od 2005. godine.
 
Svaki njen intervju beskrajno je zanimljiv, te možemo da zamislimo kako će film izgledati! Poslušajte razgov koji je uradila za Radio 4 u kojem između ostalog priča o tome zašto je odbila poziv za saradnju koji joj je uputila Lady Gaga, ali i šta misli o izvođačicama kao što je Rihanna, kao i zašto voli Adele.  
 
 
Ostavi
komentar

Povezano