Novosti

18.08.2017.

Dobar dan, može neko da nas pokupi sa poda gde smo posle gledanja P!nk spota
Dobar dan, može neko da nas pokupi sa poda gde smo posle gledanja P!nk spota

Unapred zahvalni

Priznaćemo, nismo bili oduševljeni kada smo prvi put čuli What About Us, povratnični singl drage nam pevačice P!nk. Tek nakon spota, jasno razumemo poruku i još jednom smo joj zahvalni. 
 
 
Na početku svoje karijere, skoro da nije mogla da se odluči da li će biti pevačica ili reperka. Srećom, ovo prvo je prevagnulo. Njen vokal prepoznaćete u milion, ali i sveukupni stil koji već godinama uspeva da osveži, a ne promeni. 
 
Ono  što nam se isprva nije dopalo je to što se nova pesma na trenutke oslanja na EDM trendove koje je započeo Avicii, ali ona, kao što retko ko to može da uradi, svojim glasom i porukom isplivava na površinu i hvata za ruku, odnosno vodi ka razrešenju. 
 
Pesma What About Us dobila je spot sa distopijskim scenama prepun prelepih koreografija koje donose nadu i razjasnila da je ideja iza nje odgovor na novonastalu političku klimu, ne samo u Americi. Za razliku od ostalih koji su požurili da iskoriste temu kao trend, Pink je sačekala i napravila čestito delo vredno pažnje. 
 
Georgia Hudson režirala je ovaj spot i zaista uradila neverovatan posao. Ipak, čini nam se da najviše zasluga ide koreografskoj ekipi koja radi pod imenom Goldenboyz. Gledali smo ga nekoliko puta za redom i svakog puta nas nova scena patosira. 
 
Ovaj video dodat je na spisak impozantnih stvari koje je Pink uradila tokom karijere koja traje sedamnest godina. Ima šest albuma i jedan sa najvećim hitovima, ukupno prodatih u 42 miliona primeraka! Prodaja singlova dostigla je broj od 75 miliona, a čak je njeno DVD izdanje otišlo u 2.4 miliona kopija! 
 
Ne treba da iznenađuje što je ovogodišnja dobitnica najviše počasti od strane MTV-a. 27. avgusta biće joj uručena Michael Jackson Video Vanguard Award.
 
Ostavi
komentar

Povezano