Novosti

25.05.2020.

Disclosure naslovnim singlom najavili album
foto: Youtube screenshot
Disclosure naslovnim singlom najavili album

Stiže klupski ENERGY

Nakon nekih paketa pesama i gomile singlova, kao i produkcija za druge izvođače, dečaci su odlučili da nam daju i novi album! 
 
Disclosure su svojim klupskim zvukom napravili revoluciju u novom britanskom zvuku i započeli čitav novi talas u kojem su izvođači kao što su AlunaGeorge, Gorgon City, Clean Bandit, a sasvim je moguće da ne bi danas bili na poziciji na kojoj su izvođači kao što su Sam Smith, Lorde i Jessie Ware. Imali su kolaborativni album sa Mary J. Blige, a onda shvatili da moraju da naprave korak unazad pre nego ponude nešto novo. 
 
Deluju osveženo, a to vam kažemo nakon slušanja singla ENERGY. Najviše podseća na traku sa njihovog prvog albuma When A Fire Starts To Burn. Na njoj ponovo sempluju hip-hop propovednika Erica Thomasa, a kombinuju brazilske ritmove. 
 
Braća Lawrence kažu da često prave trake sa Thomasovim vokalima, odnosno da neretko inspiraciju pronalaze u njegovim rečima. Ovog puta, njegova poruka je osnovna ideja albuma, pa je tako i dobio ime.
 
Interesantno je, Disclosure tvrde da je album napravljen kao izbor od inicijalnih dvestotinak pesama. Biće ih jedanaest, a skoro svaka ima veoma važnog gosta. 
 
Na albumu ENERGY imaćemo Kelis, Commona, tu su još slowthai, Kehlani i Syd, Channel Tres, Aminé, Mick Jenkins, Fatoumata Diawara i umetnik iz Kameruna, Blik Bassy.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano