Novosti

05.10.2020.

Disciples sada izdaju za Ministry of Sound
foto: Youtube screenshot
Disciples sada izdaju za Ministry of Sound

Novi singl zove se I Got You

Uspešni britanski dance trio Disciples, čiji singlovi dostižu platinaste tiraže, debitovali su na kultnoj muzičkoj etiketi Ministry of Sound sa novim singlom I Got You.
 
Karakterističan stil Disciples, naglašeni, topli klavirski akordi, energični bubnjevi i usaglašeni soul vokali dvojice pevača Duvalla i Luke Maca, odlikuju i njihov novi singl.  I Got You je dance himna koja obeležava svež početak u muzičkom putovanju ovoga trija, dok gledaju u budućnost, ka novim sjajnim izdanjima.
 
Govoreći o novom izdanju Duvall je izjavio: “Dugo vremena nismo ovako bili uzbuđeni oko novog singla. Trenutak je povoljan za pesmu koja nosi dobro raspoloženje,baš kada je svetu potrebno malo optimizma. Ne samo da stvaramo novu  muziku, već to radimo za najbolju muzičku kuću na planeti, Ministry of Sound."
 
Premašili su milijardu kombinovanih strimova i preko dve milijarde pregleda video spotova. Sa mnoštvo zaraznih kompozicija u svom opusu, grupa već dugo uživa povlašćeni status na najslušanijim radio stanicama u matičnoj zemlji. Prošle godine zajedno su bili na turneji sa Davidom Guettom, obišavši  evropske arene, a samostalno ili sa Calvinom Harrisom, nastupali su svuda od Ibice, preko Hrvatske (Hideout) do Belgije (Tomorrolwland), a moguće je da se sećate i njihovog nastupa na EXIT festivalu. 
 
Ostavi
komentar

Povezano