Novosti

12.12.2012.

Dido objavila redosled pesama za novi album Dido
foto: Kayt Jones
Dido objavila redosled pesama za novi album

Posle Rihhane i Unapologetic - objavljivanje redosleda pesama postalo trend na Twitteru

Juče (11.12.) Dido je na svim Twitter profilu obelodanila listu pesama koje će se naći na njenom novom albumu Girl Who Got Away, najavljenom za 4. mart 2013. godine. Ona je sama prokomentarisala da je odluka o redosledu pesama napokon doneta i uploudovala je instagram fotografiju papira na kom su nazivi svih jedanaest numera rukom ispisani. Ako je to zaista to i ne bude naknadnih izmena, album otvara No Freedom, zatim sledi naslovna pesma Girl Who Got Away i tako dalje sve do poslednje numere dugog i interesantnog naslova Day Before We Went To War.

Na trećoj pesmi Let us move on pojavljuje se Kendrick Lamar poznati hip - hoper iz Californie koji i sam već ima dva izdata albuma, a kako će zvučati u kombinaciji sa Dido videćemo tek na proleće.

Album će najaviti singl No Freedom već u Januaru 2013.

Dido iza sebe ima četiri albuma od kojih je poslednji, Safe Trip Home izdat 2008. godine. Svetsku slavu dobila je sa albumom No Angel iz 1999. godine koji je prodat u famoznih 21 milion primeraka širom sveta i time spada u jedan od najbolje prodavanih albuma u istoriji UK Charta

Jedva čekamo!

Ostavi
komentar