Novosti

18.11.2016.

Deseti album benda Metallica
foto: universalmusic.rs
Deseti album benda Metallica

Hardwired...To Self-Destruct

Bend Metallica je konačno objavio svoje deseto studijsko izdanje! Hardwired...To Self-Destruct dostupan je i u našoj zemlji preko servisa Google Play i Deezer, odnosno na samo klik od vas
 
Nakon pesama Hardwired, Moth Into Flame i Atlas, Rise!, koje autorski potpisuju James Hetfield i Lars Ulrich, stigle su i ostale. 
 
Album je sniman u Kaliforniji. Produkcijom su se bavili Greg Fidelman, James Hetfield i Lars Ulrich. Fidelmana je važno pomenuti jer je ovo čovek koji je radio sa bendovima kao što su Slayer, Black Sabbath, Red Hot Chili Peppers, Audioslave, Slipknot i System of a Down, a sa Metallicom je već sarađivao na albumu Death Magnetic iz 2008. godine. To izdanje je ujedno i poslednje koje je Metallica objavila! 
 
Možda jesmo dugo čekali, ali novo izdanje u fizičkom, ali i digitalnom deluxe izdanju dolazi na čak 3 CD-a! Tu su autorske trake, ali i obrade Remember Tomorrow grupe Iron Maiden, kao i When A Blind Man Cries benda Deep Purple.
 
Metallica je već na WorldWired turneji, a povodom objave novog studijskog izdanja, danas 18. novembra, u 22h bend će uživo prenositi svoj nastup direktno iz The House of Vans u Londonu. Prenos uživo će biti dostupan putem zvanične web stranice benda, ali i njihovog YouTube kanala.
 
Za tri pomenute pesme sa albuma, Metallica je objavila i video, a plan je da bend napravi spotove za sve pesme sa albuma.
 
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano