Novosti

15.12.2012.

Depeche Mode - novi album u martu 2013. Dave Gahan, Depeche Mode
foto: www.depechemode.com
Depeche Mode - novi album u martu 2013.

Novi album najavljen je neposredno pre početka evropske turneje

 

Depeche Mode će izbaciti najnoviji, trinaesti po redu album u martu 2013. godine-  potvrđeno je iz Columbia Recordsa. Martin Gore je izjavio da je prezadovoljan kako je album na kraju ispao i da je muzika sličnog vajba kao na albumima Violator (1990) i Songs of Faith and Devotion (1993). Takođe, njegovo je mišljenje da je ovo jedan od najboljih albuma koje su do sada uradili. 

Album će sadržati sasvim nove numere koje su pisali Dave Gahan i Martin Gore. Depeche Mode su poznati po svojim neverovatnim LIVE nastupima pa raduje izjava Davea Gahana da je bend na novom albumu radio na tome da se maksimalno prenese atmosfera živog nastupa. 

Evropska turneja 2013. kreće 7. maja a na našu ogromnu radost u Beogradu su već 19. maja i to na Ušću, nadamo se pred desetinama hiljada fanova. Pre Beograda bend nastupa u Istambulu a prvi sledeći koncert je u Budimpešti. Razmaci između koncerata su po jedan dan pa se nadamo da će slavni Depeche Mode provesti makar nekoliko slobodnih sati u našem gradu a mi ćemo dati sve od sebe da ih sretnemo :-).

Ostavi
komentar

Povezano