Novosti

26.09.2014.

Davor Gobac i Vibrator u rikverc u novom singlu Vibrator u rikverc
foto: Nebojša Babić
Davor Gobac i Vibrator u rikverc u novom singlu

Objavljen Begbede Wonderbra

Pančevački ženski bend Vibrator u rikverc je za izdavačku kuću Lampshade media objavio singl „Begbede Wonderbra“ - drugi po redu sa novog albuma „Stereo jezik“.

U pesmi, koja je posveta jednom od najznačajnijih savremenih francuskih pisaca Frederiku Begbedeu, gostuje Davor Gobac, legendarni frontmen benda Psihomodo Pop.

Singl „Begbede Wonderbra“ možete preslušati ovde.

„S obzirom na to da je pesma uz ženski zahtevala i muški vokal, naša najveća želja je bila da u njoj gostuje Davor Gobac, kao Begbedeov alter ego. Kada smo Gopca srele pre par godina u Sarajevu, predložile smo mu saradnju, a on je rekao: „Curke, naravno da se vidimo u studiju“. Tako je i bilo. Rezultat naše saradnje je pred vama“, kažu članice benda Vibrator u rikverc.

Pesma „Begbede Wonderbra“ je snimljena u pančevačkom studiju Koka, a kao gosti se pored Davora Gopca pojavljuju Ana Harp (harfa) i Ivan Aleksijević (hemond orgulje), kao i Vladana Turkulj, Valentina Radojčić i Aleksandra Novaković (vokali). Tekst i muziku za singl je napisao Bane Radovanović, koji je uz Aljošu Maleka i producent. Ilustracija i dizajn omota – Nina Milenović Jovanović.

Prethodni singl „Doris“ je nekoliko nedelja bio na prvom mestu Diskomera Radija Studija B, a pesma se našla i na kompilaciji "Girls With Guitars"  nezavisne izdavačke kuće Cleopatra Records iz Los Anđelesa na kojoj su predstavljeni bendovi iz celog sveta predvođeni ženama.

Vibrator u rikverc su: Snežana Popović (vokal), Tamara Mihovilović (gitara), Sofija Jovanović (bas) i Selena Simić (bubnjevi).

Ostavi
komentar

Povezano