Novosti

13.03.2018.

David Flores aka TRUNCATE u klubu Drugstore u organizaciji kolektiva TRIII
David Flores aka TRUNCATE u klubu Drugstore u organizaciji kolektiva TRIII

Planiran i after u subotu ujutru u KPTM-u

Nakon nekoliko interesantnih tehno live nastupa, Kolektiv TRIII najavljuje DJ set, poslasticu za ljubitelje underground tehno muzike. David Flores aka TRUNCATE (LA, USA) premijerno će nastupiti u klubu Drugstore 31. marta 2018. godine.
 
David je DJ karijeru započeo krajem 90-ih u Los Anđelesu radeći kao DJ u raznim klubovima i prostorima uzduž kalifornijske obale, ali ubrzo započinje i produkcijski rad pod imenom AUDIO INJECTION. Radove je objavljivao na etiketama Monoid, Droid Rec, 4 track, Stimulus. Truncate je rezident dj na Droid Showcase nastupima koje se odvijaju već 15 godina na svim kontinentima.
 
 
Pre nešto manje od decenije, započeo je projekat TRUNCATE, kao i istoimeni lejbl, u okviru kojeg istražuje siroviju tehno produkciju, uglavnom tendencije savremenog američkog, ali i evropskog underground deep i minimal tehna. Većinu izdanja objavljuje na svojoj etiketi Truncate, zatim na, sada već bivšem, 50 Weapons, ali i Blueprint, Modularz, Gynoid, Enemy Rec, Droid, Ultramajic.
 
Truncate, kao jedan od najboljih svetskih didžejeva trenutno, prvi put će nastupiti u Beogradu i Srbiji uopšte. Zabava je zakazana za 31.3.2018. u klubu Drugstore, kao i oficijelni nastavak u klubu KPTM tog jutra.
 
Domaća podrška biće članovi kolektiva TRIII, Boža Podunavac, Dušan Kačarević i Mirko Lazarević.
Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim, kao i online.
 
Ostavi
komentar