Novosti

08.01.2013.

David Bowie - novi singl i najava albuma! David Bowie
foto: Album Cover Artwork
David Bowie - novi singl i najava albuma!

Nakon 10 godina pauze, napokon nešto novo od neprikosnovene ikone Davida Bowia

Danas, 8. januara, David Bowie puni 66 godina i upravo je tim povodom, na svoj rođendan šokirao javnost u najpozitivnijem smislu, izbacivši singl " Where Are You Now" koji ujedno najavljuje i album koji će izaći u martu ove godine.

Ovo su neverovatno dobre vesti i neočekivano iznenađenje za sve Bouwieve fanove, posebno ako uzmemo u obzir činjenicu da ovaj album dolazi nakon pauze od čitavih 10 godina a da se on u javnosti nije pojavio još od 2006.

Kružile su mnoge glasine da se povukao bez namere da se ikad više bavi muzikom, da je teško bolestan i slično, ali ni jedan od brojnih demantija nije obožavaoce i poštovaoce širom sveta razuverio niti smirio kao vest od danas! Pored singla koji možete videti na sajtu YouTube i kupiti preko iTunes-a, možete pogledati i novi website www.davidbovie.com koji je redizajniran i relansiran specijalno za ovu priliku. 

Album koji svi željno isčekujemo nosiće naziv "The Next Day" i već ga možete unapred  poručii na iTunesu po ceni od 10.99 funti. 

Da podsetimo, Bowie je tokom svoje neverovatne karijere izdao 23 albuma i prodao oko 140 miliona primeraka širom sveta. Smatra se jednim od najuticajnijih muzičara i umetnika svih vremena.

Ostavi
komentar

Povezano