Novosti

06.06.2013.

Čuveni mjuzikl "Brilijantin" u Akademiji 28 Brilijantin
foto: Poster
Čuveni mjuzikl "Brilijantin" u Akademiji 28

Premijera 8. juna

„Briljantin“ još jednom potvrđuje epitet da je vanvremenski, jer ovaj čuveni mjuzikl možete pogledati u Akademiji 28, premijerno 8. juna, a postavku čine čak četrdesetoro dece uzrasta od 11 do 15 godina! Oni će nam kroz petanest numera ispričati dobro nam znanu priču o rock'n'roll-u, zaljubljivanju, sazrevanju, druženju...

Da podsetimo, „Briljantin“ je priča smeštena u pedeste godine dvadesetog veka, a njeni protagonisti su Danny Zuko (John Travolta), kicoš iz kraja, i Sandy Olsson (Olivia Newton John), devojka iz Australije, koja je došla na odmor u Ameriku, i tokom letnjeg raspusta doživela romansu sa Denijem . Njeni roditelji ipak odluče da se ne vrate u zemlju „down under“, i Sandy upisuje istu školu kao i njena prva ljubav, ali je Deni rastrzan između ljubavi prema Sendi i zadržavanja imidža lošeg momka. „Summer nights“, You're the One That I Want”, Hopelessly Devoted to Youi druge pesme iz ovog mjuzikla postale su planetarno popularne, kao i sam film!

Gordana Nestorovski, Milena Moravčević, Jelena Stojiljković i Mihailo Lađevac su zaslužni za realizaciju ovog projekta, dok je inscipijent Milenko Isailović.

Dođite 8. juna u Akademiju 28 da vidite ove fenomenalne mlade ljude a i da obnovite gradivo! Predstava 8. juna počinje u 13h (reprize su 9, 10. i 11. juna od 20h). Karte se mogu kupiti na blagajni Akademije 28, poceni od 300 dinara.

Ostavi
komentar