Novosti

08.11.2013.

Crveno slovo na kalendaru svetske POP scene Lady Gaga, ArtPOP
foto: www.universalmusic.rs
Crveno slovo na kalendaru svetske POP scene

Napokon izašao "ArtPOP"

Apsolutno nećemo preterati ukoliko kažemo da je „ArtPOP“ Lady Gage najiščekivanije izdanje u proteklih deset godina a čekanju je napokon kraj došao danas!

Zaista je teško poverovati da je prošlo pet godina od kako nam je Gaga prvi put pokazala svoj “Poker Face” sa super uspešnog debi albuma “The Fame” i potpuno, za sva vremena, promenila POP muziku i industriju. Godinu dana kasnije usledilo je reizdanje, “The Fame Monster”, sa koga pamtimo “Bad Romance”, “Telephone ft. Beyonce” i “Alejandro”. U međuvremenu je utemeljena i jedna od najvećih fan grupa nekog izvođača na svetu: “Little Monsters” (Mali Monstrumi) sa kojima Lady Gaga svakodnevno komunicira putem društvenih mreža.

Njeno najnovije izdanje, koje je svetlost dana ugledalo danas (8.11.), „ArtPOP“, prvi put je spomenuto u avgustu prošle godine na Instagramu, kada je Lady Gaga objavila fotografiju svoje nove tetovaže uz komentar: “Nova tetovaža – novi album”.

 Od tog trenutka „ArtPOP“ postaje opsesija i najveća želja svih muzičkih entuzijasta, malih monstruma i … cele planete!

 „ArtPOP“ je dostupan i u Srbiji. Ukoliko koristite Deezer samo kliknite OVDE a ako ne koristite sad je pravi trenutak da počnete!

Ostavi
komentar