Novosti

03.12.2018.

Coldplay izdaju muziku pod novim imenom
foto: Youtube screenshot
Coldplay izdaju muziku pod novim imenom

Los Unidades

Da li je ovo marketinški trik ili momci iz benda Coldplay zaista misle da je nova muzika toliko drugačija od njihove prethodne, pa su morali da je izdaju pod drugim imenom? Možda je pitanje prava na kasnije izvođenje, pa je zato došlo do ovog. U svakom slučaju, potez koji su napravili nije dobro prošao kod publike. EP koji su izdali nije digao puno prašine, a čak ne pomažu ni visokoprofilne saradnje. 
 
Los Unidades je projeket za koji se odmah znalo da ima veze sa čuvenom grupom, iako je ideja bila da se obavije velom misterije. EP koji su izdali zapravo je humanitarnog karaktera, a zove se Global Citizen EP1. To valjda naslućuje još izdanja u budućnosti. Izdanje promoviše organizacija Global Citizen čiji je cilj da istrebi siromaštvo do 2030. godine.
 
Debi singl je E-Lo, a nove pesme uključuju Timbuktu na kojoj gostuje južnoafrička zvezda Casper Nyovest, zajedno sa grime zvezdom Stormzy-em i australijskom muzičarkom Jess Kent.
 
Tu je i Voodoo u saradnji sa duom Stargate i zvezdama kao što su Tiwa Savage, Wizkid, Danny Ocean i David Guetta, a pomenuti debi singl je saradnja sa Pharrellom Williamsom. 
 
Ostavi
komentar

Povezano