Novosti

03.07.2013.

Ciara: Novi album izlazi 9. jula Ciara
foto: Youtube screenshot
Ciara: Novi album izlazi 9. jula

Poslušajte duet sa Nicki Minaj

Lepa Teksašanka, poznata više po svojim plesnim sposobnostima nego glasu, obradovaće nas sa novih 11 pesama, za tačno nedelju dana, kada izlazi njen, peti po redu, album „Ciara“! Ovom prilikom vam predstavljamo novi singl „I'm Out“ koji je uradila u saradnji sa mega-popularnom-izlazim-iz-frižidera Nicki Minaj, koja je pre dva dana opet pobedila u kategoriji „najbolja hip hop pevačica“ na BET Awards.

Ciara je rođena 1985. godine u Ostinu, Teksas i svoj prvi album „Goodies“ je izdala 2004. godine. Planetarnu popularnost je stekla pesmom sa gorepomenutog albuma „1,2 Step“, u duetu sa Missy Elliot, uz koju smo svi đuskali imitirajući koreografiju iz spota! Narednih godina izbacivala je hitove poput „Get Up“, „Like a Boy“, „Ride“(feat. Ludacris),Work It“, „Gimmie That“ ali i čuvenu „Love Sex Magic“ u saradnji sa Justin Timberlake-om, koja joj je donela nominaciju za Grammy! Procenjuje se da je prodala preko 7 miliona albuma širom sveta, ali isti toliki broj singlova, i to samo u SAD-u!

Prvi singl sa novog albuma „Body Party“ je prošao sjajno, „I'm Out“ već sad ima preko 3 miliona pregleda, pa nam ostaje da vidimo kakve su ostalih devet pesama! Pored Nicki Minaj, Ciara je na novom albumu radila i sa Future, Mike Will Made It, Soundz, LA Reid, The Underdogsi drugima!

Uživajte! 

Ostavi
komentar

Povezano