Novosti

02.10.2018.

Cardi B uhapšena zbog pretučenih "konobarica"
foto: Youtube screenshot
Cardi B uhapšena zbog pretučenih "konobarica"

Nahuškala ekipu na njih

Frka u klubu desila se pre mesec dana, a danas se Cardi B odazvala pozivu policije, otišla na informativni razgovor... pa su je nakon toga i uhapsili! 
 
Američka reperka, ali i osam članova njenog tima, predali su se policiji kako bi se suočili sa optužbama za remećenje javnog reda i mira i napad na dve ženske osobe.
 
Do sukoba je došlo prošlog meseca u Angel striptiz klubu, gde su Migosi nastupali. Navodno su pretučene dve devojke koje rade u tom klubu sa kojima Cardi odavno ima problem, pre svega zato što je jedna tvrdila da je bila sa Offsetom. Prvo je poletelo piće, a onda i stolice. Devojke tvrde da je Cardi naredila svojoj ekipi da ih prebiju. Ozlede su manje i nije im ukazana medicinska pomoć, pa su tvrdnje slabe. TMZ tvrdi da je bilo dovoljno dokaza da Cardi bude uhapšena. 
 
Ove vesti stižu, a da se prašina od prethonog haosa nije slegla. Prošlog meseca, Cardi B je gađala Nicki Minaj cipelom. Videćemo da li će ove vesti uticati na odluku NFL-a da dobije svoje parče poluvremena Superbowla.
 
Cardi je inače upravo imala svoj prvi nastup nakon trudnoće na Global Citizen Festivalu.
 
 
Ostavi
komentar