Novosti

21.12.2017.

Carbi B ume i da peva
foto: Youtube screenshot
Carbi B ume i da peva

Tu je da ostane

Cardi B dugo je prikupljala momentum i eksplodirala u 2017. godini! Uspeh pesme Bodak Yellow je ogroman, ali je uskočila na nekoliko traka i pokazala da je talentovana, pored toga što je dopadljiva zbog nedostatka autocenzure i činjenice da ima interesantnu životnu priču. 
 
Tokom godine, slušali smo i neke njene ranije stvari kao što su Lick i Foreva, a na samom kraju ćemo dobiti još jednu novu na kojoj će gostovati 21 Savage. Novi singl Bartier Bardi stiže već sutra, a do tada preslušajte pesmu na kojoj nas je prijatno iznenadila svojim pevanjem, ali i činjenicom da odlično zvuči i na španskom. 
 
Ozuna važi za najuspešnijeg regeton izvođača svoje generacije. Ovaj momak bavi se i latin trap muzikom, a Cardi B mu je uskočila na novi hit La Modelo. Kaže da su se upoznali na njegovom nastupu u Njujorku, te da joj je nešto kasnije predložio ovu saradnju. 
 
Za manje od dva dana imaju skoro deset miliona pregleda, kao i gomilu pozitivnih komentara!
 
 
Prošle nedelje, Cardi B postala je prvi ženski MC sa tri pesme u top 10 Billboard liste zahvaljujući saradnji sa grupom Migos i gostovanjem na G-Eazy pesmi. Sa La Modelo i najavom novog singla preti još ozbiljnijom dominacijom! 
Ostavi
komentar