Novosti

19.11.2016.

Can't Remember To Slumber Party Slumber Party
foto: Youtube screenshot
Can't Remember To Slumber Party

Britney i Tinashe kao da smo već videli

Britney Spears je u zavidnoj poziciji. Svi su spustili očekivanja kada je o njoj reč, pa su zadovoljni čime god da su ponuđeni. Otuda dobre reakcije na album Glory. Sa njega je kao singl sada izdvojena pesma Slumber Party, ali je puštena verzija sa zvezdom u usponu Tinashe.

Ova devojka sa čijom putanjom karijere niko nije načisto, samo je natpevala jednu strofu i dobila priliku da se raspeva tek malo pred kraj. Uzdali smo se u video, da će on biti prilika da se pokaže, pre svega kako znamo da ume da đuska. Možda zato što bi ugrozila poziciju Britney kao glavne zvezde, očigledno je sputana da pokaže svoj pun potencijal. Umesto toga, u krupnim kadrovima su lip filleri koje je Spears bespotrebno radila pre nekog vremena. Takođe je bespotrebno i sužavanje struka u nekoliko kadrova, posebno što znamo da je princeza popa u možda i životnoj formi. 

I dok Britney izgleda kao da je na putu do kupatila pala kroz prozor i zakačila zavesu sa sobom, Tinashe kao da je prošla kroz garderober komšinice sa prvog sprata, nakon čega se okliznula i upala u kutiju sa bojicama njenog unuka. Ne znamo šta se dešava sa kostimima, zaista. Možda neko od čitalaca može da nam komentarom pomogne? 

Koncept spota je nejasan, ali svekupno neodoljivo podseća na onaj koji su ne tako davno imale Rihanna i Shakira. Interesatno je da je čak i popularna parodija imala stih na Slumber Party temu. Sve bi bilo okej ako bi nam priznali da su odatle uzeli inspiraciju. Pogledajte ceo video ili konkretan screenshot u galeriji ispod.

Bilo kako bilo, ovo je Britney danas. Gotovo da čini da nam nedostaje Iggy Azealia. Derrick Barry svakako. 

Ukoliko mislite da imamo visoke kriterijume, znajte da nisu nedostižni. Možda smo razočarani ovim spotom, ali nas je raspametila Shakira svojim novim. Iako nam nije preterano jasno ni o čemu se tamo radi, oduševljeni smo scenama u kojima đuska sama u muškom toaletu.
Klik na ovaj link.

 

Ostavi
komentar

Povezano