Novosti

04.07.2017.

Calvin Harris dao nam je sasvim drugačiji album od prethodnih
foto: Youtube screenshot
Calvin Harris dao nam je sasvim drugačiji album od prethodnih

Uspeo je da nas ponovo iznenadi

Adama Wilesa pratimo mnogo dugo, mnogo pre nego je postao popularan kao Calvin Harris zbog saradnji sa visokoprofilnim izvođačima kao što je Rihanna, ali i davno davno pre njegove veze sa Taylor Swift. 
 
Volimo ga još od 2006. godine kada je krenula njegova I Created Disco era i obožavamo njegove singlove sa tog albuma, kao i one koje je producirao za All Saints i Kylie Minogue u to vreme. 
 
 
Njegov razvojni put dosta je interesantan, pa nismo bili previše iznenađeni kada je najavio album koji odstupa od EDM zvuka koji mu je doneo Grammy nagradu, platinaste tiraže, milione fanove i još više dolara. 
 
Njegov peti album zove se Funk Wav Bounces Vol. 1 i predstavlja idealni soundtrack nekog letnjeg roadtripa. Calvin se na njemu, uz pomoć mnogo prijatelja, šeta kroz žanrove i dekade.
 
Najviše je bio inspirisan soul, disco i funk muzikom, a novitet je i to što je na njemu sam svirao nekoliko različitih instrumenata. 
 
Harris je poznat po saradnjama, ali je čak i za njegove pojmove impresivno što ovaj album ima čak 19 izvođača: Frank Ocean, Travis Scott, Kehlani, Future, Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean, John Legend, Khalid, Migos, ScHoolboy Q, Ariana Grande, Young Thug, D.R.A.M., Nicki Minaj, Lil Yachty, Jessie Reyez, PARTYNEXTDOOR i Snoop Dogg.
 
Kompletan spisak pesama albuma Funk Wav Bounces Vol. pogledajte u nastavku, a nešto niže je i link za naš apsolutni favorit sa ovog izdanja - pesmu Slide.
 
Redosled pesama na albumu Funk Wav Bounces Vol. 1.:
 
1. Slide Featuring Frank Ocean & Migos
2. Cash Out Featuring ScHoolboy Q, PARTYNEXTDOOR & D.R.A.M.
3. Heatstroke Featuring Young Thug, Pharrell Williams & Ariana Grande
4. Rollin Featuring Future & Khalid
5. Prayers Up Featuring Travis Scott & A-Trak
6. Holiday Featuring Snoop Dogg, John Legend & Takeoff
7. Skrt On Me Featuring Nicki Minaj
8. Feels Featuring Pharrell Williams, Katy Perry & Big Sean
9. Faking It Featuring Kehlani & Lil Yachty
10. Hard To Love Featuring Jessie Reyez
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano