Novosti

09.04.2013.

Burn Studios: Lea Dobričić ide na Ibicu! Proglašenje Pobednika
foto: PR Photo
Burn Studios: Lea Dobričić ide na Ibicu!

Lea Dobričić je pobednica drugog kruga Burn Studios takmičenja za DJ Residency na Ibici. Finalni izbor održan je proteklog vikenda u Novom Sadu u klubu Fabrika na Mix Off žurci.

Žiri, koji je ove godine bio u sastavu: VladaJanjić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević, je doneo odluku da je Lea svojim DJ setom, nadvladala jaku konkurenciju i ispunila sve potrebne kriterijume među kojima su izbor muzike, veština miksovanja, kontakt s publikom, nastup i lična energija. Ostali finalisti bili su Goran Kan, Lio, Luka Vuković i Aleksandra B. Šaranac.

Lea će, zajedno sa predstavnicima ostalih zemalja, otputovati na International Music Summit na Ibici, gde će učestvovati u intenzivnim muzičkim radionicama sa mega imenima svetskog DJ-inga među kojima su: Fatboy Slim, Avicii, Joe Goddard iz projekta Hot Chip, Maceo Plex, Solomun i Steve Lawler. Troje najtalentovanijih ostvariće svoje snove dobijanjem letnjih rezidentura u klubovima među kojima su CafeMambo i Sankeys.

„Ogromna mi je čast što ću predstavljati Srbiju na Ibici i daću sve od sebe da opravdam ukazano poverenje. Veoma se radujem što ću učiti od muzičara kao što su Fatboy Slim, Maceo Plex, Solomun i Steve Lawler i verujem da će to biti prekretnica u mojoj karijeri. Burn čini neverovatnu stvar time što talentovanim DJ-evima pružapriliku koja se dobija jednom u životu. Jako sam srećnašto je ove godine ta prilika pruženameni”, izjavila je Lea Dobričić.

Lea Dobričić će svoj prvi Burn nastup pred odlazak na Ibicu imati 27. aprila u klubu The Code u Subotici, zajedno sa Burn DJ-evima i lokalnom podrškom.

Čestitamo!!!

Ostavi
komentar

Povezano