Novosti

20.01.2016.

Brkovi 1. aprila u Hali sportova Brkovi
foto: LAA Production / PR Photo
Brkovi 1. aprila u Hali sportova

Najveći koncert u dosadašnjoj karijeri i promocija novog albuma

Turbo-pank-folk bend Brkovi održaće svoj do sada najveći koncert u karijeri 1. aprila (20:30) u Hali sportova u Beogradu, koji će ujedno biti i promocija njihovog novog albuma.

"Nije šala, Brkovi će zaista 1. aprila nastupiti u Hali sportova! Pošto se radi o našem najvećem nastupu do sada u karijeri, pozvali smo posebne goste. Dakle, super gosti, najveći koncert, promocija albuma, svirat ćemo i staro i novo...", najavljuje frontmen Šemso (Shamso) 69.

Bend koji već godinama žari i pali regionom i Evropom zahvaljujući hitovima kakvi su "Bolje da sam s frendovima pio rujno vino", "Opasno se drogiram", "Nisam ja za tebe", "Samac"... na koncert u Halu sportova ne dolazi praznih ruku - fanovi će već u februaru moći da osete slast novih pesama besplatno na netu!

"Novi album će se zvati 'Torzo Dade Topića'. Izlazi za nešto manje od mjesec dana. Radi se o 11 potpuno novih autorskih pjesama", objašnjava Šemso.

Ljubitelji Brkova već od 21. januara mogu doći do ulaznice za Halu sportova koja u početnom promo periodu košta samo 600 dinara, na blagajni Doma omladine Beograda, odnosno preko mreže Eventim.

Ostavi
komentar

Povezano