Novosti

25.08.2016.

Britney update Britney Spears
foto: Youtube screenshot
Britney update

Glory, Carpool, VMA

Uveliko smo u Glory eri, iako album još uvek nije zvanično izašao. Deveto studijsko izdanje večite princeze popa zvanično objavljuju sutra, ali smo već mogli da čujemo nekoliko pesama sa njega, kao i da ga u celosti preslušamo ilegalno.  Nije nikakad problem to što je procureo jer se i kritika i fanovi slažu - ovo joj je jedan od boljih albuma u skorije vreme! Glory ima od svega po malo, baš u meri koja leži tridesetčetvorogodišnjoj Britney. Balansira na srednjoj liniji, a volimo je najviše kada se čini da gubi ravnotežu. Prvi singl prošao je solidno, dok se mnogo više očekuje od "Do You Wanna Come Over" i "Clumsy". O albumu ćemo detaljnije nakon datuma objave. Sada se priklanjamo hajpu povodom datuma objave.

U sklopu promocije albuma Glory, danas očekujemo Carpool Karaoke sa Britney Spears. Već smo odlepili na privju u kojem se James Cordenvoditelj ovog popularnog televizijskog šoua, lomi da ubode koji ton, a ona tek lipsinkuje sopstveni hit!

 

U nedelju nas očekuje spektakl na VMAs! Pogledajte najavu za ovaj događaj zbog kojeg nam se čini da će nastup implementirati najpamtljivije detalje njene karijere, osim što će predstaviti nove pesme i (držimo palčeve) dati nam nove gifove za šerovanje!

Pogledajte zvaničnu najavu i snimak sa probe!

Ostavi
komentar