Novosti

19.09.2013.

Britney Spears: Novi singl će vas zakucati Britney Spears
foto: Youtube screenshot
Britney Spears: Novi singl će vas zakucati

"Work Bitch"

Ovo je jedan od onih momenata u kojima se ozbiljno zapitam da li ja nešto ne razumem ili sa tim što slušam stvarno nešto ozbiljno nije u redu. I nisam donela sud – još uvek.

„Work Bitch“ je najnoviji singl najčudnije POP zvezde ikada, Britney Speras. Stojim iza toga. Da, naravno da nam svima momentalno pada na pamet Michael Jackson, ali ako mene pitate, Britney je za njega majka uvrnutosti. Podsećam vas da smo je prošle sezone gledali u žiriju američkog X Factora u koji je pozvana kao neko od koga se očekuje da razmrda atmosferu i da u najmanju ruku, bude -luda! Epilog – sezonu je provela začudno se mršteći iz svoje stolice, davala je obične komentare na nivou bilo kog amatera gledaoca i dobila otkaz sa obrazloženjem da je bila dosadna!?! Fast forward 10 meseci: žena izbacuje klabing bombu sa naslovom koji je i za Eminema too much a koji kad pustite nakon par sekundi proveravate da niste slučajno kliknuli na Azealia Banks pa kad ustanovite da niste – ništa vam pod milim bogom nije jasno.

I da ne bude zabune – ne kažem da je pesma loša niti da je Britney prolupala, kažem samo da mi ništa nije jasno i da je jedno objašnjenje koje imam to da je žena apsolutno genijalna.

Šta vi kažete?

Ostavi
komentar

Povezano