Novosti

12.05.2014.

Brandy i Michelle Williams planiraju comeback Michele Williams
foto: Youtube screenshot
Brandy i Michelle Williams planiraju comeback

Sjajne vesti za ljubitelje dobrog r'n'b-a

Pevačica Brandy, poznata po duetskom megahitu sa Monicom „The Boy Is Mine“, vraća se u studio ovog leta, a novi album možemo očekivati i ove godine!

Poslednje što je Brandy izbacila je bio „Two Eleven“ (2012), album kojim se vratila R'n'B korenima, i iako je dobilo dobre ocene od strane kritičara, izdanje nije prošlo dobro kada su muzičke liste u pitanju. U intervjuu koji je dala u emisiji „The Arsenio Hall Show“, rekla je da pravo vreme da peva i da snimi novi album, jer u pesmama želi da govori o životu, ljubavi i majčinstvu, da je vreme da je ljudi opet čuju!

Nekako najmanje zastupljena članica sada već kultnog sastava Destiny's Child, Michelle Williams, pre dva dana izbacila je spot „Fire“, kojim je dokazala da smo je nepravedno zapostavili! Ona se posle razlaza sa Beyonce i Kelly okrenula gospel muzici, a trenutno je zauzeta vežbanjem za ulogu u muzičkom blockbuster-u „Jesus Christ Superstar“, kao i snimanjem svog rijalitija o gospel horovima!

Singl „Fire“ je izbačen prošle godine, i remiksi ove pesme su postale klupski hitovi u Americi, a u novom spotu Michelle izgleda toliko dobro da ne biste propustili nijednu nedeljnu misu!

Uživajte!

Ostavi
komentar

Povezano