Novosti

30.01.2014.

Bieber se predao policiji u Torontu! Justin Bieber
foto: PR Photo
Bieber se predao policiji u Torontu!

Optužbe zbog napada na vozača limuzine

Vest koja nas jutros dočekala na naslovnim stranama svih svetskih portala je da se Justin Bieber predao kanadskoj policiji kao i da je protov njega podignuta optužnica zbog napada na vozača limuzine prošlog meseca u Torontu.

Mlada zvezda je ovih dana u centru pažnje i to ne zbog novih pesama ili spotova već zbog konstantnih ispada i sukoba sa zakonom. Podsećamo, pre svega nekoliko dana u njegovoj kući je pronađen kokain ali je Bieber izbegao podizanje optužnice nakon što je njegov prijatelj, koji se tu zatekao, preuzeo svu odgovornost „priznavši“ da je droga njegova. Pre nedelju dana je uhapšen na Floridi (sećate se tih radosnih fotki u narandžastoj policijskoj odeći) zbog izazvivanja opasnosti u saobraćaju i nesavesne vožnje pod uticajem alkohola i droge. Drugim rečima poslednjih par nedelja su pravi pakao za devetnaestogodišnju POP zvezdu ali i za njegove fanove koju su uz suze i vriske ispratili svog idola dok se predavao vlastima u Torontu.

Očekivano, Bieberova advokat tvrdi da se radi o grešci te da je njegov klijent nevin a mi podsećamo da se incident dogodio 30. Decembra kada je u ranim jutarnjim časovima Bieber sa još petoro ljudi ušao u limuzinu koja ih je čekala ispred jednog noćnog kluba.

Mi Justinu želimo da što pre izađe iz svih problema, da se pribere i vrati onome što najbolje radi – muzici.

Ostavi
komentar

Povezano