Novosti

21.03.2013.

Beyonce: Krajnje naporan novi singl Beyonce
foto: Youtube screenshot
Beyonce: Krajnje naporan novi singl

Bow Down / I Been On

Beyonce je pre tri dana obelodanila svoj najnoviji singl pod naziovom "Bow Down / I Been On" oko kog se podiglo neviđeno mnogo prašine i to ne zato što se radi o famoznom novom hitu već zbog dijametralno različitih utisaka kako publike tako i kolega.

Naime, pesma kao pesma je u totalno novom maniru u odnosu na ono na šta smo navikli od Beyonce. Tokom pesme ona veoma malo peva a muzika... hm... reći ćemo samo da možda jeste dobra ali prijatna za slušanje sigurno nije i to ne zato što smo mi babe pa ne razumemo novu umetnost nego što stvarno nakon pola minuta slušanja želite da istrčite iz rođene kuće sa glavom u rukama, ili barem da slomite zvučnik.

Beyonce (ili njen Jay Z) verovatno misli da su synth zavijanje i creepy operski glas u pozadini cool, ali mi mislimo da - nisu! Eto rekli smo i nije nas spržio grom. Keyshia Cole je, može se reći, podelila naše mišljenje kritikujući "Bow Down" žestoko na svom Twitter profilu. Sve je otišlo toliko daleko da su krenule i diskusije na temu teksta, da li je feministički ili ne, na čega se odnosi, šta je htela da kaže itd... U svakom slučaju, ako je htela pažnju - ima je. Društvene mreže gore na ovu temu, pesma ima više od milion pregleda na You Tube-u a fanovi su zapenili podelivši se na one koji padaju u fras od genijalnosti nove pesme i na one koji priznaju da im se nova Beyonce nikako ne dopada. Pa možda je stvar u tome - publicitet pa kakav god.

We - dont lajk it.

Ostavi
komentar

Povezano