Novosti

31.07.2020.

Beyoncé is King
Beyoncé is King

Albumi filmovi

Malo je to sve komplikovano. Imamo film i album, ali sad imamo novi film i album? Nemamo Disney+ u Srbiji.
 
Beyonce i Disney udružili su se na projektu Lion King koji je trebalo da ima prateći Black Is King. Njega su malo, zbog skorašnjih dešavanja u Amerikama, doradili. 
 
Black Is King je prateći dokumentarac koji je obeležio rad na muzičkom albumu za animirani film  The Lion King: The Gift, čija premijera je bila pre godinu dana. Film, koji se fokusira na Beyoncé, njenu muziku i učešće u soundtracku The Lion King, snimljen je na različitim atraktivnim lokacijama u Los Anđelesu, Njujorku, južnoj i zapadnoj Africi, Londonu i Belgiji. Sa svih ovih mesta dolazi neverovatna ekipa glumaca i plesača, koja je uticala na bogatu i vibrantnu koreografiju filma, praćenu fantastičnim vizualima. 
 
Ovaj dokumentarac biće  dostupan na servisu Disney+, uz originalne video spotove koji prate kompozicije Brown Skin Girl, (u kome se pojavljuje njena ćerka Blue Ivy), Mood 4 Eva i My Power. U filmu se pojavljuju manekenke Aweng Ade-Chuol i Adut Akech, supermodel Naomi Campbell, mama Tina Knowles-Lawson, oskarovka Lupita Nyong'o, pevačica Kelly Rowland, kao i Pharrell, Jay-Z i mnogi izvođači koji su gosti sarađivali sa pevačicom na albumu The Gift
 
Na albumu koji prati dokumentarac The Lion King: The Gift (Deluxe Edition) nalazi se 14 kompozicija sa albuma The Gift koji je pevačica objavila prošle godine, kao i dve bonus pesme Black Parade (produžena i standardna), kao i novi remiks Find Your Way Back.
 
Spot za Already je na Youtube-u. To možemo da vidimo.
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano