Novosti

12.10.2016.

Bespotrebna Maroon 5 i Kendrick Lamar saradnja Adamova jabučica
foto: Youtube screenshot
Bespotrebna Maroon 5 i Kendrick Lamar saradnja

Don't Wanna Know

Hej, nismo elitisti po pitanju popa! Ne radi se o tome da je Kendrick Lamar kul reper koji nas je navikao na aktivizam i uopšte visokokvalitetne repove i matrice, već da zaista ne vidimo poentu za još jednom saradnjom sa profilisanom pop zvezdom. Imao je već nekoliko izleta, poslednji je saradnja sa Siom na pesmi The Greatest. Već tu smo počeli da se češkamo po glavi i pitamo koji je to smer u kojem je krenuo. Da li je ovo način da dobije još publike iz drugih žanrova, a onda im servira svoje crne bobice

Pesma Don't Wanna Know ne zvuči kao najava albuma već kompilacije restolova. Mislili smo da smo završili sa tim tropskim zvukom ili ga bar stavili na pauzu pred zimu. Najavljeno je da ova pesma pokazuje evoluciju oba artista, i benda Maroon 5, ali i repera Kendricka Lamara. Ne možemo da se složimo sa time.  

Ukoliko se odlučite da preslušate pesmu, moraćete to uraditi na jednom od striming servisa. Tokom 3:34 koliko pesma traje, pazite da ne propustite celih pet sekundi koliko se Kendrick čuje. Evo linka za Apple Music. Deezer je embedovan na kraju teksta. 

Inače, ovo nije prva saradnja Levina i Lamara, mogli ste ih čuti na traci YOLO pre tri godine. Tada smo bar znali da se šale sa momcima iz The Lonely Island.

Ostavljamo prostor za sumnju da će nam spot popraviti utisak. Stiže uskoro, a radi ga isti tip koji je radio najgledaniji Maroon 5 video do sada - Sugar. U prvoj nedelji novembra momci će izvesti Don't Wanna Know i na televiziji, u emisiji Ellen Degeneres

Da bismo ovaj tekst ostavili u vedrijoj noti, kačimo vam spot za pesmu This Summer... jer je to Maroon 5 kakav volimo. A i zato što je Adam go u njemu.

 

Ostavi
komentar