Novosti

31.07.2013.

Avicii: Pogledajte spot za "Wake Me Up" Avicii
foto: www.universalmusic.rs
Avicii: Pogledajte spot za "Wake Me Up"

Pompezna najava debi albuma

Mega hit „Wake Me Up“ by Avicii spada u red onih za koje ne možete da verujete da su izašli pre nekoliko nedelja već ste ubeđeni da tu pesmu znate u najmanju ruku već mesecima ako ne i godinama. To je izmeđuostalog i odlika velikog hita a Avicii je odavno pronašao savršen recept za to.

On ima tek 23 godine, dolazi iz Švedske i već se može pohvaliti trećim mestom na listi najboljih DJ-eva DJ Magazina. Za sada je izbacio dve kompilacije a u septembru ove godine izlazi njegov debi album koji će nositi naziv „True“. Dva podatka vezana za ovo izdanje podižu očekivanja u nebesa, čak i ako zanemarimo da se radi o Avicii-u koji je sam po sebi dovoljan za vrhunski ishod: 1. na albumu će sarađivati i čuveni Nile Rodgers kog smo imali prilike da čujemo na ovogodišnjem EXIT-u a koji je zaslužan za neke od najvećih dance hitova u istoriji moderne muzike a pripada mu dobar deo zasluga za najnovije remek delo Daft Punka. I pod 2. album izlazi za Universal koji, čak i da sve krene po zlu, neće dopustiti da krajnji ishod bude išta manje od čiste desetke (od 10).

„Wake Me Up“ je ujedno i prvi najavni singl za ovo izdanje. Ne treba napominjati kakav je uspeh napravio a od juče možemo uživati u predivnom spotu za ovu numeru (link na kraju teksta). Za vokale se možemo zahvaliti Aloe Blacc-u.

Zaključak – jedva čekamo!

Ostavi
komentar

Povezano