Novosti

24.01.2024.

Aurorin sentiš iz Norveške
Aurorin sentiš iz Norveške

„The Conflict of The Mind”

Iz studija norveške alt-pop zvezde AURORE, nakon prošlogodišnjeg hit singla „Your Blood”, stiže nam nova pesma „The Conflict of The Mind”! Ovaj sentiš za mekušce sa Aurorinim eteričnim vokalom, zvuči kao melodija koju dobro poznajete ali niste dugo čuli. Spot oslikava umetnicinu borbu da se uklopi, a da ne izgubi svoj identitet i potpisuju ga AURORA i Kaveh Nabatian
 
„Često se izolujem kada sam povređena, vremenom sam shvatila da sam uskratila ljudima u svojoj okolini veliku privilegiju – da budu podrška osobi koju vole. Duboko ispod sve tame postoji lepota. Jednom kada se u potpunosti budete otvorili, pronaći ćete verziju sebe za koju niste ni znali da postoji i to iskustvo će biti nezaboravno. Pričajte jedni sa drugima pre nego što je prekasno, sve porodice imaju svoje probleme, a verujem da je pričanje o takvim stvarima bitan deo na putu do isceljenja. Nakon oluje uvek usledi mir”, poručila je Aurora.
 
Aurora Aksnes pretvorila je svoju individualnost, nezavisnost i snagu duha u rasprodate turneje, milionski tiraž prodatih albuma i neverovatnih 10 milijardi slušanja na muzičkim servisima, a njeni singlovi „Cure For Me” i „Runaway” postali su senzacija na društvenim mrežama. Numere „Your Blood” i „Conflict of the Mind” predstavljaju novi početak za mladu umetnicu i otvaraju naredno poglavlje u njenoj blistavoj karijeri.

 

Ostavi
komentar

Povezano