Novosti

15.08.2014.

Ariana Grande vredna: Nova pesma i novi spot Ariana Grande
foto: Detalj sa omota za singl
Ariana Grande vredna: Nova pesma i novi spot

Poslušajte „Best Mistake“, pogledajte „Break Free“

Sitna pevačica moćnog vokala sa Floride, Ariana Grande, izbacila je novu numeru koja nosi naziv „Best Mistake“, i koju je uradila sa reperom Big Seanom, ali i novi spot za svoj prethodni singl koji je uradila za Zeddom „Break Free“!

Ari je izabrala da kao treći po redu singl koji najavljuje novi album „My Everything“ bude balada, za razliku od prva dva, energičnih „Problem“ i „Break Free“, za kog je pre dva dana izbacila i spot koji je urađen u „Star Wars“ fazonu, u kome Ariana izgleda više nego grande, i možemo slobodno reći da je Kylie dobila svoju naslednicu kada je u pitanju seksipil!

Kruže priče da bi uskoro trebalo da izađe još jedan singl nazvan „Break Your Heart Right Back“, u kome je iskorišćen sample iz čuvenog hita (i gay himne) Diane Ross „I'm Coming Out“, a koji govori o situaciji kada dečkom prevari devojku s drugim dečkom, koju je Ariana navodno zaista doživela!

Ovo je uspešna godina za Ari, kako zbog njenih solo numera koje sjajno prolaze, tako i zbog saradnju, a tu mislimo na „Bang Bang“ koju je snimila sa Jessie J i Nicki Minaj, koja takođe osvaja liste!

Poslušajte novu baladu i pogledajte novi spot:

Ostavi
komentar

Povezano